Skip to main content

Assistent boormeester avegaarboren

Jij haalt graag de grond onder iemands voeten vandaan?

Mooi, want soms is dat nodig. Bijvoorbeeld om de ondergrondse infrastructuur in ons land te realiseren. Buizen, leidingen, wildtunnels, noem maar op. Als assistent boormeester avegaarboren bij Holland Drilling ben jij de spil! Een avontuurlijke en veelzijdige baan voor het leven, bij een topbedrijf met veel groeimogelijkheden. Dus graaf snel je weg naar jouw toekomst!

Neem contact op

"Als boormeester ben je natuurlijk vee bezig met boren en de boel ook aansturen. Daarbij is elke boring anders en dat maakt het werk uitdagend."

Wil van BusselBoormeester Avegaar Holland Drilling

Holland Drilling, daar wil je toch bíj boren?

Tijd om een nieuwe job aan te boren? Een stoere, avontuurlijke job met een flinke dosis verantwoordelijkheid naar je collega’s, de omgeving én de samenleving? En klinkt ‘boren’ jou niet als herrie, maar juist als muziek in de oren? Dan ligt jouw toekomst misschien wel bij Holland Drilling, dé specialist in het ontwerpen en realiseren van sleufloze kruisingen ten behoeve van de ondergrondse infrastructuur.

Vraag het aan onze collega’s, en ze zullen je allen hetzelfde vertellen. Werken bij Holland Drilling is veelzijdig. Elke dag is weer anders, iedere klus is anders en elke locatie is anders. Heerlijk werken in de buitenlucht, de handjes uit de mouwen. Geen uitdaging is te groot en je bent een belangrijke spil. Kortom: een job bij Holland Drilling is een job voor het leven, één waar je veel voldoening uit haalt!

Absoluut niet ‘boring’!

Zeer zeker niet, want er komt heel wat op je af! Als (assistent) boormeester avegaar ben je een belangrijke spil. Jij bent mede verantwoordelijk voor het hele proces van grondboringen, inclusief de voorbereidingen en het onderhoud aan de boorinstallatie. Maar ook voor de borging van de kwaliteit en veiligheid ter plekke, zodat er veilig in de grond kan worden gewerkt. Jouw job is dus allesbehalve ‘boring’!

Dankbaar werk

Als mensen horen wat je doet, mogen ze je best bedanken. Wantje werkt niet alleen aan je eigen toekomst, maar ook aan een comfortabele toekomst voor anderen. We kunnen immers niet zonder gas- en drinkwaterleidingen, elektriciteitskabels en supersnelle internetverbindingen. Bij Holland Drilling leggen we de basis voor die zo belangrijke ondergrondse infrastructuur, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. Onze vakmensen doen het ondergronds, voor iedereen bóven de grond!

Groei binnen de Holland Drilling-familie!

Werken bij Holland Drilling is veelzijdig werken in een betrokken en bevlogen team van professionals. Vanuit onze hoofdvestiging in Cuijk werken we dagelijks aan het voorbereiden en uitvoeren van onze projecten en het optimalieren en innoveren van ons proces. Je hebt alle ruimte om je maximaal te ontwikkelen. Jong leert hier van oud, zoals het hoort in een echte familie. Bovendien bieden we je tal van relevante opleidingen en cursussen om je vakkennis op peil te houden.

Wat ga je doen?

Een heleboel! Zo ondersteun je de boormeester in de boorploeg. Controleer je de ligging van de kabels, buizen en leidingen. Bedien en beheer je de vrachtwagencombinatie, inclusief de boorinstallatie. Stel je boorspoelingen samen. Verzorg je de dagelijkse controle, het onderhoud en transport van de boorinstallatie. Et cetera, et cetera.

Bagage

Natuurlijk is het handig als je alvast wat bagage meebrengt. Zoals een opleiding VCA Basisveiligheid, een opleiding Boormeester gestuurd boren (SOMA of Deltares),een rijbewijs B-E/C-E en een code 95 Kennis. Ook een goede kennis van de bodem, bodemeigenschappen en de interactie tussen bodem en leidingen zijn zeer welkom. Net als kennis van meetsystemen t.b.v. pilotboringen, bentoniet en samenstellen en werking van de boorspoeling, GPS-apparatuur en het KLIC-systeem. Natuurlijk is dit geen pre en kunnen we je intern een opleidingsprogramma aanbieden.

Heb je het in je?

Minstens net zo belangrijk als je kennis zijn je vaardigheden. Je bent niet alleen vakkundig, maar ook efficiënt, flexibel en zeer klantgericht. Daarbij beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ga je effectief om met kritiek en schuilt er een echte leider, organisator en probleemoplosser in je. Omdat je verantwoordelijk bent voor de veiligheid, kwaliteit, productie en werkverdeling van de boorploeg zijn precisie en nauwkeurig werken zeker geen overbodige luxe. En hè … natuurlijk is het ook wel prettig als je bijdraagt aan een positieve werksfeer! Heb je het in je?”

Ja, ik wil, dus ik drill!

Wat houdt je dan nog tegen? Kies voor een super job en ga aan de slag als (assistent) boormeester avegaar bij Holland Drilling! Of start als gemotiveerde stagiaire in onze boorploegen, onze werkplaats of op het bedrijfsbureau! Holland Drilling, daar wil je toch bij boren?”

Je kan ons telefonisch bereiken via ons kantoor in Cuijk, 0485 – 74 50 40 of via personeel@hollanddrilling.nl

Solliciteer direct

 

 

 

 

Ga aan de slag als boormeester avegaar