Skip to main content

Vacature Boormeester HDD

Horizontaal je geld verdienen?

Dat kan, maar een luiwammes kunnen we niet gebruiken! Liever iemand die een baan vol avontuur en verantwoordelijkheid wel ziet zitten. Als boormeester horizontaal gestuurd boren bij Holland Drilling kies je voor een veelzijdige job voor het leven. Bij een Nederlands topbedrijf, met veel groeimogelijkheden. Laat je die schitterende baan niet door de neus boren!

Neem contact op

‘Het is voor mij een uitdaging om horizontaal gestuurde boringen zo precies mogelijk uit te voeren, als dat dan lukt vind ik dat geweldig! Geen uitdaging is te groot, posiviteit overwint alles.’

ArieBoormeester HDD Holland Drilling

Holland Drilling, daar wil je toch bíj boren?

Tijd om een nieuwe job aan te boren? Een stoere, avontuurlijke job met een flinke dosis verantwoordelijkheid naar je collega’s, de omgeving én de samenleving? En klinkt ‘boren’ jou niet als herrie, maar juist als muziek in de oren? Dan ligt jouw toekomst misschien wel bij Holland Drilling, dé specialist in het ontwerpen en realiseren van sleufloze kruisingen ten behoeve van de ondergrondse infrastructuur.

Vraag het aan onze collega’s, en ze zullen je allen hetzelfde vertellen. Werken bij Holland Drilling is veelzijdig. Elke dag is weer anders, iedere klus is anders en elke locatie is anders. Heerlijk werken in de buitenlucht, de handjes uit de mouwen. Geen uitdaging is te groot en je bent een belangrijke spil. Kortom: een job bij Holland Drilling is een job voor het leven, één waar je veel voldoening uit haalt!

Absoluut niet ‘boring’!

Zeer zeker niet, want er komt heel wat op je af! Als boormeester HDD ben je een belangrijke spil. Jij bent mede verantwoordelijk voor het hele proces van grondboringen, inclusief de voorbereidingen en het onderhoud aan de boorinstallatie. Maar ook voor de borging van de kwaliteit en veiligheid ter plekke, zodat er veilig in de grond kan worden gewerkt. Jouw job is dus allesbehalve ‘boring’!

Dankbaar werk

Als mensen horen wat je doet, mogen ze je best bedanken. Wantje werkt niet alleen aan je eigen toekomst, maar ook aan een comfortabele toekomst voor anderen. We kunnen immers niet zonder gas- en drinkwaterleidingen, elektriciteitskabels en supersnelle internetverbindingen. Bij Holland Drilling leggen we de basis voor die zo belangrijke ondergrondse infrastructuur, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. Onze vakmensen doen het ondergronds, voor iedereen bóven de grond!

Groei binnen de Holland Drilling-familie!

Werken bij Holland Drilling is veelzijdig werken in een betrokken en bevlogen team van professionals. Vanuit onze hoofdvestiging in Cuijk werken we dagelijks aan het voorbereiden en uitvoeren van onze projecten en het optimalieren en innoveren van ons proces. Je hebt alle ruimte om je maximaal te ontwikkelen. Jong leert hier van oud, zoals het hoort in een echte familie. Bovendien bieden we je tal van relevante opleidingen en cursussen om je vakkennis op peil te houden.

Wat ga je doen?

Een heleboel! Zo begeleid je de medewerkers in de boorploeg. Voer je de dagelijkse projectadministratie. Controleer je de ligging van de kabels, buizen en leidingen. Bedien en beheer je de vrachtwagencombinatie, inclusief de boorinstallatie. Stel je boorspoelingen samen. Verzamel en interpreteer je de gegevens voor de uitvoering. Ruim je het boorgat en trek je de leiding in. Verzorg je de dagelijkse controle, het onderhoud en transport van de boorinstallatie. Et cetera, et cetera. Dat alles doe je zelfstandig, in goede samenwerking met de projectleider of uitvoerder. En conform de geldende kwaliteits- en veiligheidseisen en milieuvoorschriften.

Bagage

Natuurlijk is het handig als je alvast wat bagage meebrengt. Zoals een opleiding VCA Basisveiligheid, een opleiding Boormeester gestuurd boren (SOMA of Deltares),een rijbewijs B-E/C-E en een code 95 Kennis. Ook een goede kennis van de bodem, bodemeigenschappen en de interactie tussen bodem en leidingen zijn zeer welkom. Net als kennis van meetsystemen t.b.v. pilotboringen, bentoniet en samenstellen en werking van de boorspoeling, GPS-apparatuur en het KLIC-systeem.

Heb je het in je?

Minstens net zo belangrijk als je kennis zijn je vaardigheden. Je bent niet alleen vakkundig, maar ook efficiënt, flexibel en zeer klantgericht. Daarbij beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ga je effectief om met kritiek en schuilt er een echte leider, organisator en probleemoplosser in je. Omdat je verantwoordelijk bent voor de veiligheid, kwaliteit, productie en werkverdeling van de boorploeg zijn precisie en nauwkeurig werken zeker geen overbodige luxe. En hè … natuurlijk is het ook wel prettig als je bijdraagt aan een positieve werksfeer! Heb je het in je?”

Ja, ik wil, dus ik drill!

Wat houdt je dan nog tegen? Kies voor een super job en ga aan de slag als boormeester HDD bij Holland Drilling! Of start als gemotiveerde stagiaire in onze boorploegen, onze werkplaats of op het bedrijfsbureau! Holland Drilling, daar wil je toch bij boren?”

Je kan ons telefonisch bereiken via ons kantoor in Cuijk, 0485 – 74 50 40 of via personeel@hollanddrilling.nl

Solliciteer direct

Ga aan de slag als  boormeester