Skip to main content

Vacature Assistent Boormeester

Jij zoekt liever de diepte op?

Heel goed, want als assistent boormeester doe je het ondergronds, voor mensen bovengronds! Een stoere, avontuurlijke en veelzijdige baan voor het leven, één die allesbehalve ‘boring’ is. Bij een Nederlands topbedrijf, met veel groeimogelijkheden. Duik de diepte in, en zeg: “Ja, ik wil, dus ik drill!”

Neem contact op

In mijn functie als assistent boormeester heb ik variërende taken. Zo graaf ik met een minigraver, meet ik HDD-boringen in en assisteer ik bij het avegaarboren. Het bevalt me erg goed om met mijn handen bezig te zijn en in de buitenlucht te werken. lk zou niet anders meer willen.

Holland Drilling, daar wil je toch bíj boren?

Tijd om een nieuwe job aan te boren? Een stoere, avontuurlijke job met een flinke dosis verantwoordelijkheid naar je collega’s, de omgeving en de samenleving? En klinkt ‘boren’ jou niet als herrie, maar juist als muziek in de oren? Dan ligt jouw toekomst misschien wel bij Holland Drilling, de specialist in het ontwerpen en realiseren van sleufloze kruisingen ten behoeve van de ondergrondse infrastructuur.

Vraag het aan onze collega’s, en ze zullen je allen hetzelfde vertellen. Werken bij Holland Drilling is veelzijdig. Elke dag is weer anders, iedere klus is anders en elke locatie is anders. Heerlijk werken in de buitenlucht, de handjes uit de mouwen. Geen uitdaging is te groot en je bent een belangrijke spil. Kortom: een job bij Holland Drilling is een job voor het leven, één waar je veel voldoening uit haalt!

Absoluut niet ‘boring’!

Zeer zeker niet, want er komt heel wat op je af! Als assistent boormeester ben je een belangrijke spil in de boorploeg. Je assisteert de boormeester bij het voorbereiden en inmeten van de boringen, leert verschillende boor- en graafmachines te bedienen en zorgt voor de juiste samenstelling van de boorspoeling wat de sleutel is voor een succesvolle boring.

Dankbaar werk

Als mensen horen wat je doet, mogen ze je best bedanken. Want je werkt niet aIleen aan je eigen toekomst, maar ook aan een comfortabele toekomst voor anderen. We kunnen immers niet zonder gas- en drinkwaterleidingen, elektriciteitskabels en supersnelle internetverbindingen. Bij Holland Drilling leggen we de basis voor die zo belangrijke ondergrondse infrastructuur, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. Onze vakmensen doen het ondergronds, voor iedereen bóven de grond!

Groei binnen de Holland Drilling-familie!

Werken bij Holland Drilling is veelzijdig werken in een betrokken en bevlogen team van professionals. Vanuit onze hoofdvestiging in Cuijk werken we dagelijks aan het voorbereiden en uitvoeren van onze projecten en het optimalieren en innoveren van ons proces. Je hebt alle ruimte om je maximaal te ontwikkelen. Jong leert hier van oud, zoals het hoort in een echte familie. Bovendien bieden we je tal van relevante opleidingen en cursussen om je vakkennis op peil te houden.

Wat ga je doen?

Een heleboel! Zo assisteer je bij het veilig en verantwoord uitvoeren van horizontaal gestuurde boringen en/of avegaarboringen. Voer je samen met de boormeester de dagelijkse projectadministratie. Controleer je de ligging van de kabels, buizen en leidingen. Bedien en beheer je de vrachtwagencombinatie, inclusief de boorinstallatie. Stel je boorspoelingen samen. Neem je revisiegegevens op. Ruim je het boorgat en trek je de leiding in. Et cetera, et cetera. Dat alles doe je onder begeleiding van de boormeester, conform de geldende kwaliteits- en veiligheidseisen en milieuvoorschriften.

Bagage

Natuurlijk is het handig als je alvast wat bagage meebrengt. Zoals een opleiding VCA Basisveiligheid, een opleiding Boormeester gestuurd boren (SOMA of Deltares), een rijbewijs B-E/C-E en een code 95 Kennis. Ook een goede kennis van de bodem, bodemeigenschappen en de interactie tussen bodem en leidingen zijn zeer welkom. Nog niet alles op zak? Geen probleem, wij bieden je een uitgebreid scholingspakket waarin je steeds in stappen je opleidingen kan uitbreiden, inclusief je rijbewijzen!

Heb je het in je?

Minstens net zo belangrijk als je kennis zijn je vaardigheden. Je bent niet alleen proactief, maar ook efficiënt, flexibel en zeer klantgericht. Daarbij beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ga je effectief om met kritiek en ben je een echte probleemoplosser. Precisie en nauwkeurig werken zijn daarbij zeker geen overbodige luxe. En hè … natuurlijk is het ook welprettig als je bijdraagt aan een positieve werksfeer ! Heb je het in je?

Ja, ik wil, dus ik drill!

Wat houdt je dan nog tegen? Kies voor een super job en ga aan de slag als assistent boormeester bij Holland Drilling! Of start als gemotiveerde stagiaire in onze boorploegen, onze werkplaats of op het bedrijfsbureau! Holland Drilling, daar wil je toch bij boren?

Je kan ons telefonisch bereiken via ons kantoor in Cuijk, 0485 – 74 50 40 of via personeel@hollanddrilling.nl

Solliciteer direct

Ga aan de slag als assistent boormeester