Skip to main content

Vacature Projectleider

Ben jij de ervaren projectleider die ons team naar een hoger level brengt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact op

Doordat de werkzaamheden erg afwisselend zijn en de betrokkenheid groot is vind ik het fijn om bij Holland Drilling te mogen werken!

Summer Weezenbeek

Holland Drilling, daar wil je toch bíj boren?

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als projectleider binnen deze organisatie draag je veel verantwoordelijkheid. Jij bent verantwoordelijk voor 10+ projecten. Jij zorgt er samen met de engineers, uitvoerders en boormeesters dat projecten optimaal verlopen en er goede resultaten worden geboekt.
Geen dag is hetzelfde en je bent veel buiten. Jij bent hét aanspreekpunt voor opdrachtgevers, collega’s en soms ook omwonenden of andere belanghebbenden.

We zijn op zoek naar iemand met ruime ervaring die gewend is om meerdere projecten tegelijk te managen en die snel kan schakelen. Je rapporteert aan directie

 

TAKENPAKKET

 • Financiële verantwoording van de projecten;
 • De projectlocaties managen, aanwezig zijn en ook controles
 • Beoordelen en begeleiden van de engineering van jouw projecten;
 • Aanspreekpunt opdrachtgevers en zorgdragen voor een goede verstandhouding
 • Rapporteren aan directie;

FUNCTIE-EISEN

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding of ruime ervaring;
 • Veel ervaring in de civiele techniek, voorkeur voor ondergrondse infra;
 • Iemand die snel kan schakelen, communicatief vaardig en resultaatgericht is;
 • Teamspeler;
 • Fulltime (40 uur);

AANBOD

 • Goede pensioenregeling;
 • Auto, telefoon en laptop van de zaak;
 • Leuke collega’s die voor elkaar klaar staan;
 • De kans om de rol naar eigen inzicht in te vullen;

BEDRIJFSPROFIEL

Holland Drilling staat voor “Full Service sleufloze technieken” en zet zich maximaal in om zijn klanten optimaal te bedienen. Speerpunten daarbij zijn flexibiliteit, kwaliteit en veiligheid. Holland Drilling is daarnaast veelzijdig en innovatief gedreven en is breed gecertificeerd.

Hierbij kan je denken aan de veiligheidsladder trede 4 en de volledige erkenning van de scope bij ProRail.

Bij deze opdrachtgever beschikken ze over een zeer modern en ruim machinepark en kunnen daarmee boringen van 25 tot > 1.200 meter realiseren in de diameters van 40 t/m 1.600 mm.

Het onderhoud, reparatie, modificatie en ontwikkeling van het machinepark en aanverwant materieel vindt plaats in hun eigen volledig ingerichte werkplaats. Het werkgebied bestaat voor een belangrijk deel uit Nederland, België en het grensgebied van Duitsland. Incidenteel worden er projecten op grotere afstand gerealiseerd.

Wat ga je doen?

Een heleboel! Zo begeleid je de medewerkers in de boorploeg. Voer je de dagelijkse projectadministratie. Controleer je de ligging van de kabels, buizen en leidingen. Bedien en beheer je de vrachtwagencombinatie, inclusief de boorinstallatie. Stel je boorspoelingen samen. Verzamel en interpreteer je de gegevens voor de uitvoering. Ruim je het boorgat en trek je de leiding in. Verzorg je de dagelijkse controle, het onderhoud en transport van de boorinstallatie. Et cetera, et cetera. Dat alles doe je zelfstandig, in goede samenwerking met de projectleider of uitvoerder. En conform de geldende kwaliteits- en veiligheidseisen en milieuvoorschriften.

Bagage

Natuurlijk is het handig als je alvast wat bagage meebrengt. Zoals een opleiding VCA Basisveiligheid, een opleiding Boormeester gestuurd boren (SOMA of Deltares),een rijbewijs B-E/C-E en een code 95 Kennis. Ook een goede kennis van de bodem, bodemeigenschappen en de interactie tussen bodem en leidingen zijn zeer welkom. Net als kennis van meetsystemen t.b.v. pilotboringen, bentoniet en samenstellen en werking van de boorspoeling, GPS-apparatuur en het KLIC-systeem.

Heb je het in je?

Minstens net zo belangrijk als je kennis zijn je vaardigheden. Je bent niet alleen vakkundig, maar ook efficiënt, flexibel en zeer klantgericht. Daarbij beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ga je effectief om met kritiek en schuilt er een echte leider, organisator en probleemoplosser in je. Omdat je verantwoordelijk bent voor de veiligheid, kwaliteit, productie en werkverdeling van de boorploeg zijn precisie en nauwkeurig werken zeker geen overbodige luxe. En hè … natuurlijk is het ook wel prettig als je bijdraagt aan een positieve werksfeer! Heb je het in je?”

Ja, ik wil, dus ik drill!

Wat houdt je dan nog tegen? Kies voor een super job en ga aan de slag als boormeester HDD bij Holland Drilling! Of start als gemotiveerde stagiaire in onze boorploegen, onze werkplaats of op het bedrijfsbureau! Holland Drilling, daar wil je toch bij boren?”

Je kan ons telefonisch bereiken via ons kantoor in Cuijk, 0485 – 74 50 40 of via personeel@hollanddrilling.nl

Solliciteer d

ir

ect

 

Ga aan de slag als Projectleider