Skip to main content

Vacature Monteur werkplaats

Wordt jij onze nieuwe monteur werkplaats?

Dat kan, maar een luiwammes kunnen we niet gebruiken! Liever iemand die een baan vol avontuur en verantwoordelijkheid wel ziet zitten. Als Monteur werkplaats bij Holland Drilling kies je voor een veelzijdige job voor het leven. Bij een Nederlands topbedrijf, met veel groeimogelijkheden. Laat je die schitterende baan niet door de neus boren!

Neem contact op

""

JeroenMonteur Holland Drilling

Holland Drilling, daar wil je toch bíj boren?

Zoek jij een afwisselende baan, sleutel je graag aan machines en denk je graag mee in verbeteringen en aanpassingen aan ons moderne machinepark? Dan is dit jouw kans!! Bij ons staat de medewerker centraal. We zijn dagelijks bezig met onze veiligheid, gezelligheid, gezondheid, ergonomie en efficiëntie. Daarbij waarderen we de inzet en inbreng van onze mensen, twee weten meer dan één en alleen een team kan winnen is ons moto. Wil je de sfeer proeven dan nodigen we je graag uit voor een meeloop dag!

Heb je het in je?

Minstens net zo belangrijk als je kennis zijn je vaardigheden. Je bent niet alleen vakkundig, maar ook efficiënt, flexibel en zeer klantgericht. Daarbij beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ga je effectief om met kritiek en schuilt er een echte leider, organisator en probleemoplosser in je. Omdat je verantwoordelijk bent voor de veiligheid, kwaliteit, productie. En hè … natuurlijk is het ook wel prettig als je bijdraagt aan een positieve werksfeer! Heb je het in je?”

Ja, ik wil, dus ik drill!

Wat houdt je dan nog tegen? Kies voor een super job en ga aan de slag als Monteur werkplaats bij Holland Drilling! Of start als gemotiveerde stagiaire in onze boorploegen, onze werkplaats of op het bedrijfsbureau! Holland Drilling, daar wil je toch bij boren?”

Je kan ons telefonisch bereiken via ons kantoor in Cuijk, 0485 – 74 50 40 of via personeel@hollanddrilling.nl

Solliciteer direct

Ga aan de slag als Monteur