English

Over Holland Drilling

Bedankt voor het bezoeken van onze website waarop wij ons graag aan u voorstellen. Mocht u na het lezen van onze website nog vragen hebben bel ons dan gerust. Wij geven u graag een persoonlijke toelichting op onze visie en diensten.

Flexibel

Door de korte lijnen en ons efficiënte proces, in combinatie met het open en persoonlijk contact met u, kunnen wij snel en adequaat inspelen op uw vraag. 

Full service

Wij bieden u graag een totaaloplossing voor uw project waarbij we u graag adviseren in de initiële fase en ontzorgen bij het ontwerp, vergunningstraject en realisatie. Deze ronden we standaard af met een digitaal as-built dossier ten behoeve van een zorgvuldige registratie en documentatie.

Totaalspeler

Onze medewerkers vormen de kern van ons bedrijf. Het merendeel van onze medewerkers hebben reeds jarenlange ervaring in ons vakgebied en zijn al geruime tijd aan ons bedrijf verbonden. Dit biedt een solide basis voor nieuwe medewerkers die veelal intern worden opgeleid. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van branchegerichte opleidingen om de kennis van onze medewerkers op het gewenste niveau te houden. Onze medewerkers beschikken over een uitgebreid machinepark waarmee vrijwel alle voortkomende boringen efficiënt en veilig uitgevoerd kunnen worden. Diameters tot 2.000 mm en lengtes tot 800 meter zijn voor ons geen probleem.

Oplossingsgericht en innovatief gedreven

Het succes van onze klanten is ons succes. Met deze gedachte werken we dagelijks aan onze projecten en denken we maximaal mee bij het oplossen van onvoorziene situaties en proberen daarbij alsnog de gestelde deadline te halen zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid en kwaliteit. Al vele malen hebben we in het werk een oplossing kunnen bieden waarbij de ontstane uitdaging voor de meeste betrokkenen niet of nauwelijks is opgevallen. Dit altijd in nauw overleg met de klant. Klantgericht denken en handelen zit in onze genen.
Om onze klanten vandaag, maar ook morgen, de beste oplossing te kunnen bieden werken wij continu aan het verbeteren van onze efficiëntie en het ontwikkelen van nieuwe en vernieuwende technieken en het optimaliseren van ons equipement. Een mooi voorbeeld hiervan zijn onze 30- en 80- ton’s rig die de meest compacte in hun soort zijn en uniek in Nederland. Verder is de range aan buisdiameters die wij kunnen wij aanbrengen met persboringen, tot wel twee meter, uniek in Nederland. 

Bekijk hier onze certificeringen