9 HDD boringen

In Duits natuurgebied

Hoe leg je een 25 kV kabelverbinding en gastransportleiding aan in een beschermd natuurgebied in Duitsland? Je ontwerpt met de HDD – methode en schakelt Holland Drilling in.

De uitdagingen: beschermd natuurgebied, minimale werkruimte, krappe tijdsplanning, nauwelijks mogelijkheden voor een uitlegtracé, een te kruisen rivier en strikte voorschriften van natuurbeheer.

Op basis van een duidelijke en doeltreffende presentatie en het feit dat Holland Drilling beschikt over een zeer compacte maxirig selecteerde de klant Holland Drilling als aannemer voor deze uitdagende klus.

In twee maanden tijd werden maar liefst negen HDD – boringen uitgevoerd waarbij ruim 7.000 meter aan buizen werd geïnstalleerd. Naast het inrichten en herstellen van het werkterrein behoorde ook het leveren en lassen van de mantelbuizen en mediumvoerende gasbuizen tot de scope van Holland Drilling.

Naar volle tevredenheid van de klant werd het project ruim binnen de planning opgeleverd. De tevredenheid van de klant leidde tot een mooie vervolgopdracht die eveneens succesvol en binnen planning en budget werd opgeleverd.

Bekijk onderstaande film voor een impressie van het project.

Vraag een offerte aan

Heb jij een vraag of loop je ergens tegenaan?