Skip to main content

Werkvoorbereider

Wil je met puzzelen je geld verdienen?

Dan ben jij misschien wel het ontbrekende stukje dat Holland Drilling compleet kan maken! Want wij zijn dringend op zoek naar een organisatorisch talent die houdt van een baan vol avontuur en verantwoordelijkheid en niet bang is voor een technische uitdaging. Als Werkvoorbereider bij Holland Drilling kies je voor een veelzijdige job voor het leven. Bij een Nederlands topbedrijf, met heel veel groeimogelijkheden. Maak onze puzzel compleet en solliciteer nu!

Neem contact op

"Als werkvoorbereider ben ik de 'planningsgoeroe' van het team. Ik wikkel projecten af met de precisie van een ninja en de creativiteit van een kunstenaar. Samen werken we aan geweldige projecten en maken we van elke uitdaging een kans om te laten zien wat we in huis hebben!

Vicky Schmitz

Holland Drilling, daar wil je toch bíj boren?

Holland Drilling, daar wil je toch bíj boren?

Tijd om een nieuwe job aan te boren? Een uitdagende, avontuurlijke job met een flinke dosis verantwoordelijkheid naar je collega’s, de omgeving én de samenleving? En klinkt ‘boren’ jou niet als herrie, maar juist als muziek in de oren? Dan ligt jouw toekomst misschien wel bij Holland Drilling, dé specialist in het ontwerpen en realiseren van sleufloze kruisingen ten behoeve van de ondergrondse infrastructuur …

Vraag het aan onze collega’s, en ze zullen je allen hetzelfde vertellen. Werken bij Holland Drilling is veelzijdig. Elke dag is weer anders, iedere klus is anders en elke locatie is anders. Heerlijk werken in de buitenlucht, de handjes uit de mouwen. Geen uitdaging is te groot en je bent een belangrijke spil. Kortom: een job bij Holland Drilling is een job voor het leven, één waar je veel voldoening uit haalt!

Absoluut niet ‘boring’!
Zeer zeker niet, want er komt heel wat op je af! Als werkvoorbereider ben je een belangrijke spil in ons werk. Jouw calculaties, werkplannen en planningen zorgen er immers voor dat onze grondboringen gesmeerd en soepel verlopen. Je spoort eventuele gebreken en problemen in de voorbereidingen op en lost deze tijdig en adequaat op in nauwe samenwerking met je collega’s. Bovendien ben je ‘on site’ aanwezig, om snel en effectief in te kunnen grijpen in het geval van onvoorziene problemen.

Dankbaar werk
Als mensen horen wat je doet, mogen ze je best bedanken. Want je werkt niet alleen aan je eigen toekomst, maar ook aan een comfortabele toekomst voor anderen. We kunnen immers niet zonder gas- en drinkwaterleidingen, elektriciteitskabels en supersnelle internetverbindingen. Bij Holland Drilling leggen we de basis voor die zo belangrijke ondergrondse infrastructuur, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. Onze vakmensen doen het ondergronds, voor iedereen bóven de grond!

Groei binnen de Holland Drilling-familie!
Werken bij Holland Drilling is veelzijdig werken in een betrokken en bevlogen team van professionals. Vanuit onze hoofdvestiging in Cuijk werken we dagelijks aan het voorbereiden en uitvoeren van onze projecten en het optimalieren en innoveren van ons proces. Je hebt alle ruimte om je maximaal te ontwikkelen. Jong leert hier van oud, zoals het hoort in een echte familie. Bovendien bieden we je tal van relevante opleidingen en cursussen om je vakkennis op peil te houden.

Wat ga je doen?
Een heleboel! Zo stel je calculaties en werkplannen op, controleer je werktekeningen en verzorg je KLIC-meldingen en controleer je vergunningen op specifieke eisen. Dit doe je op basis van de vraagstelling van onze klant, de KLIC-informatie, geotechnische informatie en geldende richtlijnen en voorschriften. Je werkt nauw samen met je collega’s op de afdeling, je collega’s in de uitvoering, de klant en alle andere stakeholders.

Bagage
Natuurlijk is het handig als je alvast wat bagage meebrengt. Zoals een relevante opleiding op minimaal MBO+ niveau. Echter, jouw verhaal, motivatie en werkervaring zijn voor ons het belangrijkste voor de beoordeling in de sollicitatieprocedure. Er zijn jou al mensen voorgegaan die ons hebben weten te overtuigen van hun inzet en motivatie zonder dat ze beschikten over een passende CV. En met succes!

Heb je het in je?
Minstens net zo belangrijk als je kennis zijn je vaardigheden. Je bent niet alleen vakkundig, maar ook efficiënt, flexibel en zeer klantgericht. Daarbij beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ga je effectief om met kritiek en schuilt er een echte probleemoplosser in jou. Uiteraard is het handig als je daarbij op financieel vlak je mannetje staat, want je werkt regelmatig met grote budgetten.
En hé … natuurlijk is het ook wel prettig als je bijdraagt aan een positieve en collegiale werksfeer!

Wat krijg je ervoor terug?
Ook heel veel. Wat dacht je van:

– Een modern en ruim kantoor
– Moderne hard- en software
– Een hecht team van gezellige en behulpzame collega’s
– Afwisselend werk
– Veel vrijheid
– Uitdagende projecten
– Ruime opleidingsmogelijkheden
– Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
– Goede arbeidsvoorwaarden volgens de Metaal CAO

Ja, ik wil, dus ik drill!
Dus, wat houdt je nog tegen? Kies voor een super job en ga aan de slag als Werkvoorbereider bij Holland Drilling! Holland Drilling, daar wil je toch bíj boren?

Solliciteer direct

Ga aan de slag als werkvoorbereider