Skip to main content

Vacature Uitvoerder

Jij bent niet te beroerd om écht iets uit te voeren?

Neem contact op

Jij bent niet te beroerd om écht iets uit te voeren?

Heel goed, want als uitvoerder sleufloze technieken bij Holland Drilling sta je niet afwachtend aan de zijlijn. Dat kan ook niet, als de spil die je bent bij het uitvoeren van horizontaal gestuurde boringen en/of avegaarboringen. Een stoere, avontuurlijke en veelzijdige baan voor het leven, één die allesbehalve ‘boring’ is. Bij een Nederlands topbedrijf, met veel groeimogelijkheden. Kom van die stoel, en zeg: “Ja, ik ga nu écht iets uitvoeren!”

“Wat mijn werk als uitvoerder bij Holland Drilling zo leuk en interessant maakt? Voor mij persoonlijk zijn het de vele uitdagende projecten en de grote diversiteit aan werkzaamheden.”Frank van Nuland

Holland Drilling, daar wil je toch bíj boren?

Tijd om een nieuwe job aan te boren? Een stoere, avontuurlijke job met een flinke dosis verantwoordelijkheid naar je collega’s, de omgeving én de samenleving? En klinkt ‘boren’ jou niet als herrie, maar juist als muziek in de oren? Dan ligt jouw toekomst misschien wel bij Holland Drilling, dé specialist in het ontwerpen en realiseren van sleufloze kruisingen ten behoeve van de ondergrondse infrastructuur …

 

Vraag het aan onze collega’s, en ze zullen je allen hetzelfde vertellen. Werken bij Holland Drilling is veelzijdig. Elke dag is weer anders, iedere klus is anders en elke locatie is anders. Heerlijk werken in de buitenlucht, de handjes uit de mouwen. Geen uitdaging is te groot en je bent een belangrijke spil. Kortom: een job bij Holland Drilling is een job voor het leven, één waar je veel voldoening uit haalt!

Absoluut niet ‘boring’!
Zeer zeker niet, want er komt heel wat op je af! Als uitvoerder sleufloze technieken ben je een belangrijke spil. Jij bent mede verantwoordelijk voor het veilig en verantwoord uitvoeren van horizontaal gestuurde boringen en/of avegaarboringen. Daarbij stuur je meerdere boorploegen aan en zorg je dat er niet alleen goed, maar zeker ook veilig gewerkt kan worden. Jouw job is dus allesbehalve ‘boring’!

Dankbaar werk
Als mensen horen wat je doet, mogen ze je best bedanken. Want je werkt niet alleen aan je eigen toekomst, maar ook aan een comfortabele toekomst voor anderen. We kunnen immers niet zonder gas- en drinkwaterleidingen, elektriciteitskabels en supersnelle internetverbindingen. Bij Holland Drilling leggen we de basis voor die zo belangrijke ondergrondse infrastructuur, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. Onze vakmensen doen het ondergronds, voor iedereen bóven de grond!

Groei binnen de Holland Drilling-familie!
Werken bij Holland Drilling is veelzijdig werken in een betrokken en bevlogen team van professionals. Vanuit onze hoofdvestiging in Cuijk werken we dagelijks aan het voorbereiden en uitvoeren van onze projecten en het optimalieren en innoveren van ons proces. Je hebt alle ruimte om je maximaal te ontwikkelen. Jong leert hier van oud, zoals het hoort in een echte familie. Bovendien bieden we je tal van relevante opleidingen en cursussen om je vakkennis voortdurend op peil te houden.

Wat ga je doen?
Een heleboel! Zo stuur je enkele boorploegen aan. Zorg je er samen met werkvoorbereiding en engineering voor dat projecten goed en zorgvuldig zijn voorbereid. Heb je dagelijks overleg met onze klanten over de voortgang, veiligheid en kwaliteit. Zorg je ervoor dat de boorstaten en in-metingen van de boorploegen volledig, correct en tijdig bij het bedrijfsbureau worden aangeleverd. Controleer je de ligging van kabels, buizen en leidingen met behulp van o.a. de Klic App en door het controleren van proefsleuven. Verzamel en interpreteer je de gegevens voor de uitvoering. Deel je in overleg met de projectleider de boringen, het materieel en de medewerkers in. Et cetera, et cetera. Dat alles doe je zelfstandig, in samenspraak met de projectleider en/of de directie.

Bagage
Natuurlijk is het handig als je alvast wat bagage meebrengt. Zoals minimaal een opleiding VCA VOL, een afgeronde mbo-opleiding en een rijbewijs B-E. Ook een goede kennis van de bodem, bodemeigenschappen en de interactie tussen bodem en leidingen zijn zeer welkom. Net als kennis van meetsystemen t.b.v. pilotboringen, bentoniet en samenstellen en werking van de boorspoeling, GPS-apparatuur en het KLIC-systeem.

Heb je het in je?
Minstens net zo belangrijk als je kennis zijn je vaardigheden. Je bent een echte leider en probleemoplosser en kunt goed organiseren. Je bent niet alleen vakkundig, maar ook efficiënt, flexibel en zeer klantgericht. Daarbij beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Precisie en nauwkeurig werken zijn zeker geen overbodige luxe. En hé … natuurlijk is het ook wel prettig als je bijdraagt aan een positieve werksfeer! Heb je het in je?

Ja, ik wil écht iets uitvoeren!
Wat houdt je dan nog tegen? Kies voor een super job en ga aan de slag als uitvoerder sleufloze technieken bij Holland Drilling!

Je kan ons telefonisch bereiken via ons kantoor in Cuijk, 0485 – 74 50 40 of via personeel@hollanddrilling.nl

Solliciteer d

ir

ect

 

Ga aan de slag als Uitvoerder